Jag vill prova Argus i 1 månad för endast 99:- 
Jag får med 3st ChapStick läppbalsam, GRATIS!(Portofritt!) 

Därefter får jag var fjärde månad en burk för 489:- Portofritt! Jag binder mig inte till något och kan när som helst ändra eller säga upp mitt abonnemang.

BESTÄLL

Jag är över 18 år.

I hundratals år har blåbär använts både för sin goda smak och för sitt näringsrika innehåll – det är inte helt utan anledning som det har blivit så populärt! De aktiva ämnena i blåbär kallas antocyanosider och ger bären den blå färgen.

Vitamin A, zink och selen bidrar till immunsystemets normala funktion.

Immunsystem

Syn

Vitamin A och zink bidrar till att bibehålla en normal syn.

Skyddar cellerna
i kroppen

Vitamin E bidrar till att skydda cellerna mot oxidativ stress.

Jag känner mig trygg som kund hos Vesterålens Naturprodukter. Dessutom är det otroligt smidigt att få produkten direkt hem i brevlådan!

Anne-Kristin
Holt Smedsrud

Lutein är en antioxidant som tillhör karotenoiderna. 
Karotenoider är färgade, fettlösliga spårämnen i plantor. Lutein finns i naturen i plantor som exempelvis broccoli och ärtor.

Några vitaminer och en del andra ämnen i maten kallas antioxidanter eftersom de kan motverka oxidativ stress, som är en form av skadlig oxidation som kan förekomma i kroppen.En rad näringsämnen fungerar som antioxidanter, till exempel vitamin E och selen.

Argus är ett kosttillskott med blåbärsextrakt, lutein, zink, selen och vitamin A+E. Kosttillskott bör inte användas som ersättning för en varierad kost. En hälsosam livsstil samt en varierad och balanserad kost är viktigt.

                  Vesterålens Naturprodukter AB, Uddevallavägen 3, 452 31 Strömstad. Tlf: 020 47 47 48. E-post: kundservice@vnp.se

Om du tackar ja till att motta e-post samtycker du till att Vesterålens Naturprodukter AB kan skicka e-post med information, nyhetsbrev och erbjudande på kosttillskott och andra produkter. Du kan när som helst be om att få veta vad som är registrerat om dig och att få bli borttagen.

Antioksidanter

Blåbär

Lutein

Hälsosam kost

Det bästa från blåbär!

Det bästa från blåbär!

PP-STX-SWE-0001

Se produktens etikett här
Fix the following errors:
Hide