VESTERÅLENS NATURPRODUKTER AB 
Vesterålens Naturprodukter AB, Uddevallavägen 3, 452 31 Strömstad. Tlf: 020 47 47 48. E-post: kundservice@vnp.se

* Välkomsterbjudande. Erbjudandet gäller en gång per hushåll och så långt lagret räcker.

** Jag samtycker till att motta marknadskommunikation och erbjudanden genom e-mail och/eller sms. Kommunikation och erbjudanden kan vara baserade på dina personliga preferenser, orderhistorik, ålder och interaktioner med oss. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke genom att skicka ett e-postmeddelande till kundservice@vnp.se. För mer information om vår personuppgiftsbehandling, vänligen se vår personuppgiftspolicy.

Fritt Flyt Omega-3 är ett kosttillskott av hög kvalitet. Fritt Flyt innehåller de två omega-3 fettsyrorna som har bäst dokumenterad hälsoeffekt; EPA och DHA.

Fiskoljan i Fritt Flyt Omega-3 är hämtad från bärkraftiga källor, rensad efter stränga kvalitetskrav och noga kontrollerat.

Omega-3

Vitamin D

Hög kvalitet

Svenska Livsmedelsverket rekommenderar att vuxna får i sig 2,5 till 3 gram omega-3-fett per dag från fisk (EPA och DHA), olja eller flytande matfetter (ALA).

I kroppen kan en liten del av ALA omvandlas till de långa omega-3-fettsyrorna DHA och EPA.

För vissa grupper finns mer detaljerade rekommendationer, se livsmedelsverket.se.

 

BESTÄLL

JA TACK! Jag vill gärna beställa Fritt Flyt Omega-3 i 2 månader för endast 159:-*. Därefter får jag varannan månad en leverans för 269:-. Ingen bindningstid, jag kan när som helst ändra eller avsluta mitt abonnemang.

Jag är över 18 år.

Se produktens etikett ->

PP-FRI-SWE-0052

Sund kost

Fritt Flyt är ett kosttillskott med
omega-3 och vitamin D.

Kosttillskott bör inte användas som ersättning för en varierad kost. En hälsosam livsstil samt en varierad och balanserad kost är viktigt.

Rekommenderad dos är 2-3
kapslar per dag.

Vår kundtjänst hjälper dig!

Tlf: 020 47 47 48

För Efva Bengtsson är Fritt Flyt en viktig källa till omega-3 och ett enkelt sätt att ta hand om både sin egen och familjens hälsa i en hektisk vardag.

Hon började sin karriär inom sjukvården men det tog bara några år innan hon startade eget inom mediebranschen. Med långa arbetsdagar och stort ansvar, både som ägare och chef, har det blivit ännu viktigare att ta hand om sin hälsa.

Med Fritt Flyt är jag snäll mot kroppen!

Omega-3 fettsyrorna EPA och DHA bidrar till att bibehålla hjärtats normalfunktioner. Positiv hälsoeffekt uppnås vid dagligt intag av 250mg EPA/DHA.

I tillägg till omega-3 så innehåller Fritt Flyt vitamin D.

Vitamin D bidrar till immun-systemets normala funktion.

Omega-3 från bärkraftiga källor

Friend of the Sea (FOS) är en internationell ledande organisation för certifiering av produkter från bärkraftigt fiske och vattenbruk. FOS certifierar också omega-3 oljor, fiskfoder och fiskmjöl. Organisationen fokuserar på att undvika överfiske av bestånden och bifångsterna och om fångstmetoden kan skada havsbotten. Dessutom har de egna kriterier för miljöbelastning och socialt ansvar.

Omega-3 fra bærekraftige kilder

Fix the following errors:
Hide