VESTERÅLENS NATURPRODUKTER AB 
Vesterålens Naturprodukter AB, Uddevallavägen 3, 452 31 Strömstad. Tlf: 020 47 47 48. E-post: kundservice@vnp.se

* Välkomsterbjudande. Erbjudandet gäller en gång per hushåll och så långt lagret räcker.

** Jag samtycker till att motta marknadskommunikation och erbjudanden genom e-mail och/eller sms. Kommunikation och erbjudanden kan vara baserade på dina personliga preferenser, orderhistorik, ålder och interaktioner med oss. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke genom att skicka ett e-postmeddelande till kundservice@vnp.se. För mer information om vår personuppgiftsbehandling, vänligen se vår personuppgiftspolicy. 

Det bästa från blåbär!

BESTÄLL

JA TACK! Jag vill prova Argus i 1 månad för endast 99:-* portofritt!
Jag får med 3st ChapStick läppbalsam, GRATIS!

Därefter får jag varannan månad 2 burkar för 299:- Portofritt! Jag binder mig inte till något och kan när som helst ändra eller säga upp mitt abonnemang.

Jag är över 18 år.

Se produktens etikett ->

PP-STX-SWE-0018

Vår kundtjänst hjälper dig!

Tlf: 020 47 47 48

I hundratals år har blåbär använts både för sin goda smak och för sitt näringsrika innehåll – det är inte helt utan anledning som det har blivit så populärt! De aktiva ämnena i blåbär kallas antocyanosider och ger bären den blå färgen.

Lutein är en antioxidant som tillhör karotenoiderna. 
Karotenoider är färgade, fettlösliga spårämnen i plantor. Lutein finns i naturen i plantor som exempelvis broccoli och ärtor.

Några vitaminer och en del andra ämnen i maten kallas antioxidanter eftersom de kan motverka oxidativ stress, som är en form av skadlig oxidation som kan förekomma i kroppen.En rad näringsämnen fungerar som antioxidanter, till exempel vitamin E och selen.

Argus är ett kosttillskott med blåbärsextrakt, lutein, zink, selen och vitamin A+E. Kosttillskott bör inte användas som ersättning för en varierad kost. En hälsosam livsstil samt en varierad och balanserad kost är viktigt.

Vitamin A, zink och selen bidrar till immunsystemets normala funktion.

Immunsystem

Syn

Vitamin A och zink bidrar till att bibehålla en normal syn.

Skyddar cellerna
i kroppen

Vitamin E bidrar till att skydda cellerna mot oxidativ stress.

Jag känner mig trygg som kund hos Vesterålens Naturprodukter. Dessutom är det otrolig smidigt att få produkten direkt hem i brevlådan!

Anne-Kristin Holt Smedsrud

Antioxidanter

Blåbär

Lutein

Hälsosam kost

Fix the following errors:
Hide